Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Een reclamescherm voor uw bedrijf?

U maakt zonder twijfel op verschillende manieren reclame voor uw zaak : in lokale bladen, via vlaggen reclame, op doeken, lokale radio, lokale TV… maar hoe bereikt u de honderden of duizenden mensen die dagelijks door uw straat rijden ? dit zijn ook potentiële klanten.

Een mobiel ledscherm huren bij VIPrent lost dit probleem op : met onze reclameschermen die u kan huren brengt u uw boodschap naar iedereen die voor uw zaak passeert. Onze mobiele led schermen kunnen ook foto’s mooi weergeven zodat u zelfs bij wijze van spreken uw toonzaal op de straat brengt.

Een mobiele ledwall biedt verschillende voordelen tegenover de klassieke reclamemedia :

  • meerdere beelden in de presentatie van het led scherm ==> meerdere boodschappen meegeven
  • u kan de boodschappen op de ledwall laten varieren in de tijd, zodat u tijdens de openingsuren andere boodschappen toont dan buiten de openingsuren
  • grootst mogelijke flexibiliteit : wijzigingen komen de dag zelf of de dag erna op het led scherm. U hoeft geen weken op voorhand alle informatie door te geven. Een dag op voorhand is ruim genoeg. U kan ook nog tijdens de huurperiode de boodschap op het reclamescherm wijzigen

Welk ledscherm kiezen voor uw zaak ?

VIPrent beschikt over volgende types mobiele ledschermen die uw boodschap naar de voorbijgangers brengen :

In functie van de afstand waarop u gezien wil worden kan u opteren voor een groter of kleiner ledscherm. Is uw zaak vrij dicht bij de straat en is er geen ruime zichtbaarheid dan kan u opteren voor een eerder klein reclamescherm (3m²). Zit u daarintegen wat verder van de straat, of is er een ruime zichtbaarheid dan kan u opteren voor een grotere mobiele ledwall van 6m².

Al onze leds chermen hebben een voldoende hoge resolutie om foto’s te tonen. Ze zijn ook allemaal op afstand aan te sturen en hebben een regelbare lichtsterkte om lichthinder te beperken.