Nieuw ledscherm 6m² p10

Met alle drukte rond het begin van het jaar 2015 zouden we het bijna vergeten te vertellen. VIPrent vernieuwt verder het assortiment door het inzetten van een bijkomende 6m² scherm met een resolutie van 10mm.

In de markt zijn er al veel schermen met een fijnere resolutie (8mm of minder), maar voorlopig opteren we voor schermen van deze grootte nog voor de 10 mm resolutie (20% goedkoper dan de 8mm schermen). Hierdoor kunnen we u dit scherm dan ook aanbieden aan een zeer competitieve prijs.

Het scherm heeft 288x192 pixels en is dus bijna 3mx2m groot. Het staat op een onderstel en kan meer dan 2.3m. de hoogte in waardoor het altijd goed zichtbaar is en ook van ver opvalt.

Het scherm is uitgerust met de standaard players die we gebruiken en wordt dus via hetzelfde platform aangestuurd dan de andere VIPrent schermen. Het kan dus van op afstand aangestuurd worden en ook uitgerust worden met een videoscaler om live materiaal op het scherm te tonen (pc beelden, live video, websites,....)

contacteer ons voor meer informatie; of om dit scherm eens te huren.

 

Contacteer ons

Ondek de stoep-led : het ledscherm voor voetgangers

Een ledscherm op het formaat van een stoepbord : de stoepled Ons assortiment ledschermen is uitgebreid met een speciaal exemplaar : de stoep...

Meer dan LED schermen

LEDschermen en.... Het verhuren van LEDschermen is nog altijd onze core business. Jaarlijks realiseren we ongeveer 150 projecten met ledscher...

Een ledscherm voor uw Event ?

Hoe kunnen onze schermen een meerwaarde betekenen op uw event ?   3m²p10 4m²p10 5m²...