Nieuw LEDscherm in gebruik genomen

Regelmatig vernieuwen is de boodschap in de LEDwereld. Stilstaan is ook bij ons achteruitgaan. Vandaar dat we regelmatig onze schermen vernieuwen. Deze keer hebben we een oud-maar-nog-goed scherm met een resolutie van 16mm vervangen door een 8mm scherm. In pixels uitgedrukt gaat het van 160x96 (15360 pixels) naar 320 x 200 (64000 pixels); of meer dan 4x zoveel pixels. 

We hebben deze keer gekozen voor een 8mm pitch omdat deze nu een zeer goede verhouding prijs/kwaliteit biedt en hierdoor kunnen we dit scherm dan ook aanbieden aan zeer scherpe prijzen. Het scherm is niet SMD maar RGB/DIP maar de 3 leds zitten onder 1 bolletje, zodat je per pixel maar 1 led ziet (zoals SMD). Deze constructiewijze geeft een mooie beeldkwaliteit gecombineerd met een groot contrast en een grote lichtopbrengst in verhouding tot SMD.

Het scherm wordt op dezelfde wijze aangestuurd als onze andere schermen zodat AL onze schermen nu vanop hetzelfde IT platform aangestuurd worden. 

Niets dan voordelen voor u als klant.

Qua constructie staat het scherm vast op een aanhangwagen. Het is gemonteerd op de mast van een vorkheftruk en kan ongeveer 3.5m de hoogte in (gemeten vanaf de onderkant van het scherm). Het scherm is opgebouwd in cabinets waardoor de montage ultrasnel gaat. Op minder dan 4u was het scherm gemonteerd en klaar voor gebruik. Voor het onderhoud van de cabinets kan het scherm naar voor kantenlen zodat alle modules vlot bereikbaar zijn.

Contacteer ons voor meer informatie.

 

Meer nieuwtjes

Ondek de stoep-led : het ledscherm voor voetgangers Meer dan LED schermen Een ledscherm voor uw Event ?

Contacteer ons

Contacteer ons

Heb je een vraag? Contacteer ons vrijblijvend.
Ga naar contact
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info