NIEUWE TREND : live video op uw LEDscherm.

De zomer loopt op zijn einde en ook de organisatoren van zomerevents nemen stilletjes aan wat rust en denken al aan de organisatie van het volgende jaar. Ook voor VIPrent is de zomer een toffe, drukke periode geweest.

Nieuwe trend deze zomer was voor ons wel de sterk toegenomen vraag naar broadcasting ledschermen : meer en meer willen organisatoren op een led display de sponsors tonen in combinatie met live beelden van hun manifestatie. Tijdens het WK voetbal werden festivals of optredens soms onderbroken om een wedstrijd uit te zenden.

VIPrent beschikt over de nodige aparatuur en kennis om dit mogelijk te maken voor u, en dit voor een zeer schappelijke prijs :

  • ?kwalitatieve LEDschermen van 4-6m² in hoge resolutie (12mm of 10mm)
  • professionele videoscalers om verschillende videobronnen om te zetten naar het LEDscherm. Deze videoscalers kunnen aangesloten worden op uw videoregie. Op die manier wordt het LEDscherm geïntegreerd in het videogedeelte van uw event.
  • Geen videoregie ? Onze videoscalers kunnen gebruikt worden als basic videoregie door bvb. één bron aan te sluiten op VGA en een andere bron op HDMI. U kan dan zeer eenvoudig switchen tussen de verschillende bronnen zoals bij een videoregie.?

Contacteer ons voor meer informatie.

 

Contacteer ons

een LED stoepbord voor U

Sinds enige tijd bieden we ook een digitaal stoepbord aan in ons assortiment. Dit gebaseerd op een 39 inch TV op zijn kant gezet in een stevige be...

Een ledscherm voor uw Event ?

Hoe kunnen onze schermen een meerwaarde betekenen op uw event ?   3m²p10 4m²p10 5m²...

Breng altijd de juiste boodschap op uw led scherm

De ledschermen van VIPrent die gestuurd worden via het internet beschikken ook over een elektronische agenda die bepaalt welke presentaties op wel...