online aanvragen

Welkom op de nieuwe website.

De laatst weken is er hard gewerkt aan het ontwikkelen en inrichten van de nieuwe website van VIPrent maar nu is die eindelijk klaar. De volgende weken en maanden zal de site nog groeien en zal u hier nog meer informatie vinden.

De site bevat niet alleen veel informatie over de LEDschermen van VIPrent maar bevat ook een belangrijke nieuwigheid : de aanvraagmodule.

Met deze module kan u gemakkelijk zien of u een bepaald LEDscherm kan huren in een door u gekozen periode. U kan ook zien welke schermen nog vrij zijn om op die manier uw keuze te maken.

U kan in de reserveringsmodule op 2 manieren terechtkomen :

U kan eerst een scherm kiezen en in de kalender kijken of het nog vrij is voor de periode. Het is dan heel eenvoudig om een aanvraag te doen voor een bepaalde periode. Na bevestiging door VIPrent en door uzelf is het scherm dan definitief voor u gereserveerd.

Weet u niet direct welk scherm kiezen, dan kan u terecht in de aanvraagmodule. U kan dan een periode ingeven en de website geeft onmiddellijk aan welke schermen nog beschikbaar zijn zodat u een van deze schermen kan kiezen.

De aanvraag op zich houdt geen verplichting in : pas nadat de aanvraag en de prijs bevestigd zijn, is de reservatie definitief

U vindt uw gading niet ? Contacteer ons en wij zoeken een oplossing voor u.

Meer nieuwtjes

Ondek de stoep-led : het ledscherm voor voetgangers Meer dan LED schermen Een ledscherm voor uw Event ?

Contacteer ons

Contacteer ons

Heb je een vraag? Contacteer ons vrijblijvend.
Ga naar contact
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info