online aanvragen

Welkom op de nieuwe website.

De laatst weken is er hard gewerkt aan het ontwikkelen en inrichten van de nieuwe website van VIPrent maar nu is die eindelijk klaar. De volgende weken en maanden zal de site nog groeien en zal u hier nog meer informatie vinden.

De site bevat niet alleen veel informatie over de LEDschermen van VIPrent maar bevat ook een belangrijke nieuwigheid : de aanvraagmodule.

Met deze module kan u gemakkelijk zien of u een bepaald LEDscherm kan huren in een door u gekozen periode. U kan ook zien welke schermen nog vrij zijn om op die manier uw keuze te maken.

U kan in de reserveringsmodule op 2 manieren terechtkomen :

U kan eerst een scherm kiezen en in de kalender kijken of het nog vrij is voor de periode. Het is dan heel eenvoudig om een aanvraag te doen voor een bepaalde periode. Na bevestiging door VIPrent en door uzelf is het scherm dan definitief voor u gereserveerd.

Weet u niet direct welk scherm kiezen, dan kan u terecht in de aanvraagmodule. U kan dan een periode ingeven en de website geeft onmiddellijk aan welke schermen nog beschikbaar zijn zodat u een van deze schermen kan kiezen.

De aanvraag op zich houdt geen verplichting in : pas nadat de aanvraag en de prijs bevestigd zijn, is de reservatie definitief

U vindt uw gading niet ? Contacteer ons en wij zoeken een oplossing voor u.

Contacteer ons

een LED stoepbord voor U

Sinds enige tijd bieden we ook een digitaal stoepbord aan in ons assortiment. Dit gebaseerd op een 39 inch TV op zijn kant gezet in een stevige be...

Een ledscherm voor uw Event ?

Hoe kunnen onze schermen een meerwaarde betekenen op uw event ?   3m²p10 4m²p10 5m²...

Breng altijd de juiste boodschap op uw led scherm

De ledschermen van VIPrent die gestuurd worden via het internet beschikken ook over een elektronische agenda die bepaalt welke presentaties op wel...