Op 30 mei 2015 kleurde VIPrent oranje in Maastricht

Met niet minder dan 3 schermen was VIPrent actief op het event Huub Op Volle toeren in Maastricht. Twee schermen 6m² stonden aan weerszijden van het podium en één 4m² deed dienst als reclamescherm in de 'weide'.

De beide podiumschermen werden aangestuurd vanuit de regiewagen die zorgde voor de captatie van het festival. Op deze schermen kwamen dus live beelden van de camera's op het festival. Tussendoor werden ook de logo's van de sponsers getoond op deze schermen.

Een zekere meerwaarde voor het festival : de wisselende beelden (close ups van de artiesten, beelden van het publiek zorgden voor een extra dimensie en de reactie van het publiek wanneer ze zich plots zagen verschijnen op de grote schermen was geweldig.

Technisch verliep alles vlot : het aansluiten op de regiewagen van de nederlandse ploeg ging vlot. De clip voor de sponsors werd ter plaatse aangemaakt en op het scherm gezet. No problemo.

De grote uitdaging was de logistiek : 3 ledschermen van Affligem naar Maastricht transporteren EN bovendien genoeg materiaal (kabels, scalers,...) en reserve onderdelen meenemen om toch maar niets te kort te komen. Gezien de afstand was het niet mogelijk om even heen-en-weer te rijden om iets op te halen in het magazijn... Gelukkig waren er geen onvoorziene omstandigheden tijdens het weekend zodat alles op volle toeren liep....

 

Meer nieuwtjes

Special projects : de LEDtruck Ondek de stoep-led : het ledscherm voor voetgangers Zoveel meer dan LED schermen

Contacteer ons

Contacteer ons

Heb je een vraag? Contacteer ons vrijblijvend.
Ga naar contact
Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info