Wegenwerken ? zeg het met een ledscherm van VIPrent

De volgende maanden/jaren zijn er in de stad Aalst grote wegenwerken aan de gang. De bedoeling is om via een aantal grote infrastuctuurwerken de stad beter te ontsluiten.

Om de automobilisten bewust te maken van de start van de grote werken had het Agentschap Wegen & Verkeer een LEDscherm ingehuurd bij VIPrent om een aftelklok te tonen tot aan de start van de wegenwerken op 17 augustus 2015. Een duidelijke boodschap voor al wie er passeerde en het scherm haalde vlot de regionale pers.

Als opdracht is dit niet het meest spectaculaire werk van VIPrent al was het toch een mooie uitdaging om de aftelklok correct te programmeren. Het meest spetaculaire was wel het plaatsen en weghalen van het scherm. Het scherm moest geplaatst worden ACHTER de vangrail van de middenberm van de Siesegemlaan (afrit autosnelweg E40). Zowel bij het plaatsen als bij het weghalen kwam er een ploeg wegenwerkers aan te pas om de vangrails te verwijderen en om 2 rijstroken van de weg af te sluiten (sorry daarvoor). De verkeershinder bleef echter beperkt tot een minimum.

Nu nog de werken vlot laten verlopen zodat we binnenkort weer vlot Aalst in en uit kunnen rijden.

meer info op : http://www.ringaalst.be/

Contacteer ons

een LED stoepbord voor U

Sinds enige tijd bieden we ook een digitaal stoepbord aan in ons assortiment. Dit gebaseerd op een 39 inch TV op zijn kant gezet in een stevige be...

Een ledscherm voor uw Event ?

Hoe kunnen onze schermen een meerwaarde betekenen op uw event ?   3m²p10 4m²p10 5m²...

Breng altijd de juiste boodschap op uw led scherm

De ledschermen van VIPrent die gestuurd worden via het internet beschikken ook over een elektronische agenda die bepaalt welke presentaties op wel...