Hoe kan je onze schermen gebruiken?

Je wil werken met een vaste presentatie

Je wil telkens dezelfde presentatie tonen op het LEDscherm, of een carrousel met beelden die gewoon blijft doorlopen. Je kan dat perfect op voorhand regelen. Je stuurt de powerpoint door naar ons en wij zorgen ervoor dat de presentatie wordt geprogrammeerd in het scherm. De presentatie wordt in loop afgespeeld volgens de afgesproken uren.

Dit is de oplossing met de minste zorgen: bij het installeren hoeven we enkel maar de stekker in te steken en de presentatie gaat lopen. Het scherm werkt volledig autonoom en heeft alleen ter plaatse een stroomvoorziening nodig.

Sommige mediaplayers kunnen ook een filmpje op USB-stick afspelen. Op die manier kan je echt last minute werken, maar er is wel een risico aan verbonden omdat niet op voorhand gecontroleerd is of alles correct werkt. Het is belangrijk dat wij op voorhand een quality check kunnen uitvoeren en eventueel de beelden kunnen optimaliseren.

Het aantal slides voor het scherm wordt enkel beperkt door het geheugen van de mediaplayer. In de praktijk kan je vlot 100 slides in loop tonen. Voor de meeste presentaties is dat meer dan genoeg.

Je wil zelf de controle hebben

Je wil geen vaste presentatie in een loop steken op het LEDscherm, maar je wil gewoon ter plekke werken vanaf je pc of laptop. Wij zorgen ervoor dat we jouw pc of laptop aansluiten op het scherm. We voorzien hiervoor een aparte videoprocessor en een lange netwerkkabel (50m) om de verbinding te maken naar het scherm. Ons materiaal ondersteunt HDMI- en VGA-verbindingen. Ook een camera aansluiten op het scherm is mogelijk. Ons materiaal is compatibel met SDI- en Composite Video-verbindingen. Wij configureren alles, zodat je pc- of laptopscherm wordt gedupliceerd naar het LEDscherm. Alles van je pc of laptop komt dan dus ook op het grote scherm.

Belangrijk:

  • Jouw pc of laptop is verbonden met het LEDscherm via een lange netwerkkabel van 50m. Dat betekent dat je dus in nabije omgeving van het scherm moet werken. Grotere afstanden kunnen we overbruggen via glasvezel, maar daar hangt wel een extra prijskaartje aan vast.
  • Al het materiaal (pc, videoprocessor‚Ķ) moet goed beschermd worden tegen vocht (regen, sneeuw, sproeiers en dergelijke).
  • Laat ons op voorhand weten wat je wensen zijn, zodat we het juiste materiaal voorzien.

Bekijk hier al
onze schermen

Nog vragen?
Bekijk onze FAQ

Je wil live uitzenden

Je organiseert een evenement en je wil een wieler- of voetbalwedstrijd live op het LEDscherm uitzenden? Dat kan perfect met ons materiaal. Wij zorgen voor het juiste scherm en ook voor captatie van de beelden via een satellietontvanger of een andere bron.

Bij een goede live-uitzending hoort natuurlijk ook een goed geluid. Ook dit kunnen wij voorzien: wij brengen een kwalitatieve outdoor geluidsinstallatie mee met mengpaneel en bluetooth connectie. Zo kan je tussen eventuele pauzes zelf nog muziek afspelen vanaf je gsm, laptop of pc.

Zeer belangrijk voor een succesvolle live broadcasting is om op voorhand alles goed met ons te bespreken. Er is heel wat meer materiaal nodig en als we het juiste materiaal niet bij ons hebben, dan valt alles in het water.

Je wil verschillende bronnen combineren

Met de technologie van vandaag kan je meerdere bronnen met elkaar combineren. Je kan meerdere laptops of pc’s aan het LEDscherm koppelen, of je koppelt je pc met een vaste mediaplayer en je wil hierbij nog camerabeelden tonen. Er is heel veel mogelijk, maar dan raden wij aan om een professionele videomenger te voorzien. Met deze videomenger kan je een vaste presentatie in loop afwisselen met camerabeelden op het LEDschem. Je kan die dan ook nog afwisselen met noodboodschappen, oproepen voor verloren gelopen kinderen enzovoorts.

Om te weten welke videomenger wij best voorzien, is het goed om op voorhand te weten welke verschillende bronnen gekoppeld gaan worden. Laat ons weten wat je noden zijn, zodat wij het juiste materiaal voorzien voor een dynamisch geheel.

Professionals
in screens