Over ons

Professionals
in screens

Wie is VIPrent?

VIPrent is sinds 2012 geëvolueerd van een bescheiden bedrijf naar een gedegen speler in de markt. Zaakvoerder Stijn Roosemont realiseert in zijn eentje jaarlijks al meer dan 150 projecten met LEDschermen. Als geen ander weet hij welk scherm het beste bij je past en hoe een mobiel LEDscherm een meerwaarde kan betekenen.

Als professional heeft Stijn een uitgebreide kennis van LEDschermen. Daarom geeft hij je graag op voorhand advies. Dure gadgets waar je niets aan hebt, zal hij dan ook nooit voorstellen. Samen met zijn bedrijf staat Stijn voor een authentieke no-nonsense aanpak: geen mooie praatjes en beloftes, maar heldere afspraken en deze ook realiseren.

VIPrent volgt ook de evoluties op de markt van dichtbij. Wij bezoeken jaarlijks een aantal technologiebeurzen en we onderhouden goede contacten met diverse leveranciers. We streven bovendien continu naar verbeteringen op het vlak van technologie en efficiëntie. Regelmatig introduceren we nieuwe technieken, maar pas als ze betrouwbaar genoeg zijn zullen wij deze ook uitrollen naar al onze schermen.

Wat doen we?

We zijn actief in reclame-opdrachten voor korte of lange termijn, multischerm evenementen, live broadcasting, sportwedstrijden… Met meer dan 150 projecten per jaar – een 100-tal evenementen – durven we wel stellen dat we weten waar we mee bezig zijn.

Wij hebben een 10-tal eigen schermen, maar we bouwen ook onze eigen LEDschermen op basis van onze ervaring in dagdagelijks gebruik. Ook voor de aankoop van een LEDscherm kan je bij ons terecht.

Elke opdracht is van groot belang voor ons en krijgt de nodige aandacht. Of het nu gaat om een LEDscherm voor jouw buurtfeest of voor een evenement waar we meerdere LEDschermen leveren en aan elkaar koppelen: klantentevredenheid staat altijd centraal. Daarom installeren we de LEDschermen het liefst zelf. Samen kiezen wij de beste plek en het enige wat je vervolgens hoeft te doen, is een stopcontact voorzien. En ja, de stekker erin steken als het zover is.

Kom je ondanks alle goede en vooral transparante afspraken toch nog een paar hobbels tegen? Heb je meer verlengkabel nodig of is een uurtje extra doorwerken de oplossing? Dat is allemaal geen probleem. Wij zorgen ervoor dat je LEDscherm werkt volgens jouw verwachtingen. Voor jou als organisator scheelt dat een pak stress. Daardoor kan je je focussen op wat echt belangrijk is: jouw evenement.

6 m² LEDscherm voor live broadcasting op onderstel en in hoogte verstelbaar.

Bekijk hier al
onze schermen