Een LEDscherm huren, wat kost dat?​

Wat kost het om een LEDscherm te huren? Dat is altijd een van de eerste vragen die we bij VIPrent krijgen. Maar die vraag is niet zo eenvoudig te beantwoorden. Het is immers maatwerk. Wanneer je bij een autodealer binnenstapt en vraagt wat een auto kost, is het antwoord afhankelijk van wat je allemaal wenst aan opties.

Ook de huurprijs voor LEDschermen hangt af van wat je wil en wat je nodig hebt. Hoe complex is de situatie, welke parameters zijn belangrijk bijvoorbeeld voor de kwaliteit? Als we een goed beeld hebben van je verzoek, dan kunnen we een exacte en scherpe prijs berekenen. We vinden het ook belangrijk om dit goed te doen in de beginfase, zodat we verrassingen achteraf voorkomen.

Wat bepaalt nu de huurprijs:

  • Grootte: het spreekt voor zich dat een klein scherm (4m²) goedkoper is dan een groot scherm van 15m²;
  • Pixelpitch: dit is de afstand tussen de beeldpunten. Hoe kleiner deze afstand, hoe mooier foto’s en live-beelden op het scherm komen. Hoe fijner de pixelpitch, hoe duurder het scherm;
  • Duurtijd: hoe langer je het scherm huurt, hoe lager de huurprijs per week wordt. Wij hanteren prijzen voor een weekend, een midweek of een week;
  • Transport: dit betreft voornamelijk het vervoer van de schermen en eventuele andere apparatuur;
  • Specifieke opties: denk onder meer aan videoregie, randapparatuur, tv-ontvanger…
Enkele prijsvoorbeelden in euro’s (excl. btw) – met 4 ritten van 25km inbegrepen voor het transport:

Aarzel niet om ons te contacteren voor informatie en verschaf ons zoveel mogelijk informatie zodat we jou een correcte en scherpe prijsofferte kunnen bezorgen.

Welk scherm heb je precies nodig? Dat lees je hier.